Hoe lang zijn Oldtimers houdbaar?

Waarde heer Douwenga,


Allereerst wens ik mijn complimenten over te brengen aangaande uw mildzoute Hindelooper Ruitjes. Een lekkerder zoute drop is mij niet bekend. Dit gezegd hebbende, zou ik graag willen weten hoe lang uw Oldtimers precies houdbaar zijn. Dit in verband met een wereldreis die ik wens te maken, tijdens de welke ik van voldoende drop wens te zijn voorzien.


Met vriendelijke groet,


Anton Lutz
Pensionada te Best

_____________________________________


Geachte heer Lutz,


In principe komen mijn dropjes het beste tot hun recht wanneer ze vers zijn. De speciaal ontwikkelde seal zorgt er voor dat mijn dropjes langer houdbaar zijn dan de meeste andere dropjes, maar de houdbaarheid is niet eindeloos. Op de verpakking staat altijd de uiterste houdbaarheidsdatum vermeld. Dit is een aanbeveling. Na die datum zijn de dropjes ook nog wel te nuttigen, maar hebben ze een iets minder prettige bijt, zoals wij dat in de dropwereld noemen. Ik raad u aan zo jong mogelijk in te slaan en halverwege uw reis aan het thuisfront te vragen of ze u een nieuwe lading kunnen sturen.


Veel succes,


Handtekening

Jochum Douwenga
Dropmaker bij Van SlootenJochum Douwenga, dropmaker bij de firma Van Slooten te Jirnsum en verantwoordelijk voor die lekkere Oldtimers. En voor de inhoud van deze gezellige website. Jaja. Jochum Douwenga is het wereld wijde web opgegaan. U leest het goed. Dankzij zijn achternichtje Foekje Douwenga, die dan weer verantwoordelijk is voor de vormgeving van deze website. Er valt een hoop te beleven hier. Hier kunt u lezen wat zoal. Afijn. Veel plezier!