Waar kan ik Oldtimers kopen?

Hoi Jochum,


Laatst zei mijn moeder, hier heb je twee euro, ga maar een pakje Sneker Zoethoudertjes kopen. Daar hou ik namelijk heel erg van. Alleen was het zondag. Dus het enige wat open was bij ons was de snackbar, Leo Patat (hij heet trouwens niet echt Patat met zijn achternaam, hij heet Paternotte). En die had jouw dropjes helemaal niet. Dus ik zwaar depri weer terug naar huis. De volgende dag heb moeder extra ingekocht bij onze supermarkt. Dat maakte het wel weer een beetje goed. Maar dus toch mijn vraag: waar kan ik uw Oldtimers precies kopen?


Groetjes,


Rense Tichels
Geldrop

_______________________________________


Beste Rense,


Dank voor je brief. Wellicht kun je tegen de heer Paternotte zeggen dat het verstandig is mijn dropjes in zijn assortiment op te nemen. Daarvoor zou hij even contact moeten opnemen met onze distributeur (Concorp Brands, De Lind 28, 5061 HW Oisterwijk). Maar in principe zijn mijn dropjes verkrijgbaar op de volgende plekken: bij de supermarkt, benzinestations, drogisterijen, tabakszaken en op treinstations. Het zou dus niet al te veel moeite moeten kosten om een doosje Oldtimers te bemachtigen. Zorg er in ieder geval in het vervolg voor dat je op zaterdag al de nodige Sneker Zoethoudertjes in huis hebt.


Met vriendelijke groet,


Handtekening

Jochum Douwenga
Dropmaker te JirnsumJochum Douwenga, dropmaker bij de firma Van Slooten te Jirnsum en verantwoordelijk voor die lekkere Oldtimers. En voor de inhoud van deze gezellige website. Jaja. Jochum Douwenga is het wereld wijde web opgegaan. U leest het goed. Dankzij zijn achternichtje Foekje Douwenga, die dan weer verantwoordelijk is voor de vormgeving van deze website. Er valt een hoop te beleven hier. Hier kunt u lezen wat zoal. Afijn. Veel plezier!