Zijn Oldtimers BSE-veilig?

Geachte heer Douwenga,


Allereerste mijn complimenten voor uw dropjes. Met name de Scheepsknopen vinden gretig aftrek in huize Van der Weert. Ik had alleen wel een kleine zorg waarvan ik hoop dat u die weg kunt nemen. Zijn al uw dropjes BSE-veilig? En, nu ik u toch spreek, bent u nog vrijgezel?


Met hartelijke groet,


Mevr. E.M. van der Weerden, Kerkdriel

________________________________


Geachte mevrouw van der Weerden,


Om met het laatste te beginnen: ja, ik ben nog vrijgezel en dat wil ik graag zo houden. U moet ook geen verhouding met mij willen. Ik ben dropmaker. En dropmaker ben je 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 per jaar. En 366 per schrikkeljaar. Voor amoureuze poespas heb ik geen tijd. Nu naar het serieuzere deel van uw vraag. Of mijn Oldtimers BSE-veilig zijn. Welnu, ik kan u geruststellen: mijn dropjes zijn gegarandeerd 100% BSE-vrij. De firma Van Slooten hanteert een zeer strenge controle op grondstoffen. Alle leveranciers dienen te voldoen aan de maatstaven van onze fabriek. Een van de eisen is dat de leveranciers een kwaliteitsborgingsysteem, zoals HACPP of ISO hebben. Daarnaast heeft de fabriek een 'BSE Vrij'-verklaring  voor alle grondstoffen van dierlijke afkomst.


Hopende uw vraag hiermee naar voldoening te hebben beantwoord,


Met vriendelijke groet,


Handtekening


Jochum Douwenga
Dropmaker bij Van SlootenJochum Douwenga, dropmaker bij de firma Van Slooten te Jirnsum en verantwoordelijk voor die lekkere Oldtimers. En voor de inhoud van deze gezellige website. Jaja. Jochum Douwenga is het wereld wijde web opgegaan. U leest het goed. Dankzij zijn achternichtje Foekje Douwenga, die dan weer verantwoordelijk is voor de vormgeving van deze website. Er valt een hoop te beleven hier. Hier kunt u lezen wat zoal. Afijn. Veel plezier!