Contact

Beste dropliefhebber,


Het ontvangen van een compliment over je product is waar je het als dropmaker natuurlijk allemaal voor doet. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om positieve reacties te ontvangen. U kunt natuurlijk echter ook een vraag hebben, of u heeft een negatieve ervaring (wat ik me moeilijk kan voorstellen) met een van mijn producten. Leer mij de moderne mens kennen, daar wilt u natuurlijk niet te veel moeite voor doen. Stel uw vraag/opmerking via onderstaand formulier en ik zal u proberen zo spoedig mogelijk te antwoorden.


Uiteraard gaan ik en mijn collega's zorgvuldig om met uw gegevens. Wilt u hierover meer informatie? Raadpleeg dan ons Privacybeleid.


De techniek, die staat voor niets!


 Droppige groet,


 Jochum Douwenga
Naam*
Adres
Postcode   
Woonplaats
Telefoon
E-mailadres*
Vragen / Opmerkingen*
Velden met * zijn verplicht

Jochum Douwenga, dropmaker bij de firma Van Slooten te Jirnsum en verantwoordelijk voor die lekkere Oldtimers. En voor de inhoud van deze gezellige website. Jaja. Jochum Douwenga is het wereld wijde web opgegaan. U leest het goed. Dankzij zijn achternichtje Foekje Douwenga, die dan weer verantwoordelijk is voor de vormgeving van deze website. Er valt een hoop te beleven hier. Hier kunt u lezen wat zoal. Afijn. Veel plezier!