sinds 1924

Elke dag zijn onze dropmakers in Jirnsum bezig om te zorgen dat al onze producten van topkwaliteit zijn. Dit doen zij door traditionele recepten te combineren met de nieuwste technieken. Het beste van toen met het lekkerste van nu. Benieuwd naar welke producten wij allemaal aanbieden of meer informatie over Oldtimers? Het is allemaal te vinden op deze website.

Een kleine tip: rondsurfen op deze website is nog lekkerder met een Oldtimers dropje...

 

Van zoet tot zout en van zacht en chewy tot lekker stevig.. bij Oldtimers vindt u het allemaal. Toch hebben onze dropjes ook genoeg overeenkomsten: ze worden allemaal op ambachtelijke wijze bereid met de beste ingrediënten. Dit zorgt voor karakter en drop bomvol smaak. 

100 jaar vakmanschap! 

 

Dit jaar zijn we live gegaan met onze nieuwe campagne 'Gemaakt om van te genieten'. Met deze campagne leggen we de nadruk op het veelzijdige productieproces van drop en het vakmanschap van onze dropmakers. Bij Oldtimers geloven we dat drop veel meer is dan alleen simpel suikerwerk. Het is een ambachtelijk product van topkwaliteit, gemaakt met bijzondere ingrediënten en met liefde vervaardigd door vakmensen. In de campagne laten we zien welke verschillende stappen nodig zijn om dit prachtige product te creëren. Heb jij al trek gekregen? 

Dat er nog steeds Oldtimers wordt gemaakt in het dorpje Jirnsum is niet zo vanzelfsprekend...

Benieuwd naar het verhaal achter het dropmerk Oldtimers?