Vragen staat natuurlijk vrij! Via het contactformulier kunt u eenvoudig contact opnemen met onze collega's van de consumentenservice. Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen.

Oldtimers wordt al gemaakt sinds 1924. Onze pionier Jochum Douwenga bedacht de eerste droprecepturen in onze fabriek in Jirnsum. Deze recepten zijn nog altijd een inspiratiebron voor onze drop. De suiker en glucose-fructosestroop in onze producten zijn afkomstig uit Nederland. De melasse en salmiakzout in onze producten zijn afkomstig uit landen binnen Europa. De Arabische gom, zoethoutwortelextract en zoethoutpoeder zijn afkomstig uit landen buiten Europa.

Het kan inderdaad voorkomen dat de samenstelling van de mix ongelijk is. In uitzonderlijke gevallen kan het zelfs wel eens voorkomen dat één smaak volledig mist. De achterliggende (productietechnische) reden is als volgt: de producten worden voor het verpakken in een trilbak gestort. Hier worden de verschillende producten door elkaar geschud in de voorgeschreven verhoudingen. Door de trilbak worden de smaken door elkaar gemengd. Het kan dus wel eens gebeuren dat er niet goed genoeg gemengd is en dat u daardoor een scheve mixverhouding in uw doosje heeft ontvangen alvorens ze verpakt worden. Helaas is het voor ons technisch gezien niet mogelijk om dit voor 100% te voorkomen.  

We kunnen u in ieder geval aangeven dat alle Oldtimers vrij zijn van gluten en koemelk. Een uitgebreider overzicht van de allergenen in onze producten kunt u vinden in de allergenentabel.

Al onze producten zijn vrij van dierlijke ingrediënten. Indien u veganistisch eet, is de Zoete Lievelingen als enige variant niet geschikt. Dit product bevat namelijk honing. 

Helaas is dat niet mogelijk. Onze dropmakers zien er op toe dat de fabriek niet zomaar betreden kan worden. Dit is nodig om de kwaliteit en de unieke smaak van onze producten te garanderen.

Oldtimers is verkrijgbaar bij Nederlandse supermarkten, benzinestations en drogisterijen. Wil je Oldtimers in grote hoeveelheden kopen? Dan kunt u terecht bij groothandels als Sligro en Makro!

Er zijn een aantal webwinkels die onze producten wereldwijd leveren. U kunt Oldtimers bijvoorbeeld aanschaffen via Worldwide Holland.