Veelgestelde vragen

Vragen staat natuurlijk vrij! Via het contactformulier kunt u eenvoudig contact opnemen met onze collega's van de consumentenservice. Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen.

Onze drop is geïnspireerd op (fictieve) verhalen in Friesland van Jochum Douwenga en wordt gemaakt in onze fabriek in Jirnsum. De suiker en glucose-fructosestroop in onze producten zijn afkomstig uit Nederland. De melasse en salmiakzout in onze producten zijn afkomstig uit landen binnen Europa. De Arabische gom, zoethoutwortelextract en zoethoutpoeder zijn afkomstig uit landen zowel binnen als buiten Europa.

We kunnen u in ieder geval aangeven dat alle Oldtimers vrij zijn van gluten en koemelk. Een uitgebreider overzicht van de allergenen in onze producten kunt u vinden in de allergenentabel.

Al onze producten zijn vrij van dierlijke ingrediënten. Indien u veganistisch eet, is de biologische Bijtjesdrop als enige variant niet geschikt. Dit product bevat namelijk honing. 

Helaas is dat niet mogelijk. Onze dropmakers zien er op toe dat de fabriek niet zomaar betreden kan worden. Dit is nodig om de kwaliteit en de unieke smaak van onze producten te garanderen.

Oldtimers is verkrijgbaar bij de meeste Nederlandse supermarkten, benzinestations en drogisterijen. Op de pagina assortiment kunt u bij elk product een selectie vinden van supermarkten die het product verkopen. 

Er zijn een aantal webwinkels die onze producten wereldwijd leveren. U kunt Oldtimers bijvoorbeeld aanschaffen via Worldwide Holland.